15 – mina löparskor

(Jaja den är den 16:e i dag, jag vet, strunt i det nu!)

“Mina löparskor” är ämnet för dagen och min första spontana tanke var att de är sorgligt oanvända för tillfället. För alltså, MY GOD vad jag saknar löpningen. Alltså den riktiga löpningen, inte det fåniga post preggo-lufsandet som jag sysslar med nu. Jag vet ju att jag kommer komma tillbaks till min ursprungliga löpform (och bättre!) och det är jag väldigt glad för, för det är verkligen världens bästa syssla om du frågar mig. Här är alla mina inlägg taggade med löpning på min egna blogg.

skorna

Mina löparskor låter mig springa långsamt och långt och tänka färdigt alla de där tankarna som hopas i skallen i familjekaoset. Mina löparskor låter mig springa korta sträckor så supersnabbt så att det inte finns plats för några tankar alls förutom dem på att hålla sig upprätt och försöka andas rätt när det bränner i bröstet och mjölksyran börjar pumpa ut i benen. Mina löparskor låter mig upptäcka nya vägar och nya mijöer och mina löparskor är meditation och medicin och frihet.

Mina löparskor har fått mig från otränad storrökare till vältränad icke-rökare och gett mig ett helt nytt träningssjälvförtroende.

Mina löparskor hjälper mig att bygga pannben och låter mig känna mig stark och oövervinnerlig när jag springer över mållinjen på ett lopp, trots att flera tusen redan passerat där före mig.

Jag älskar mina löparskor.

mål

Detta inlägg är del av #uppochhoppaijuni

 

 

||||| Like It 3 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *