Är det dags att lägga nytt tak?

Även om de allra flesta tak är tillverkade för att hålla i många, långa år, så kommer det oftast en dag då det är läge för en takläggning Stockholm. Tak kan hålla upp till en 50 år, ibland mer om man ser till att ta hand om det. Det gäller att varje år kontrollera sitt tak, se över yttertak, att alla pannor är hela samt även göra en taktvätt då och då. Men, som sagt även om detta görs, så är det ibland dags ändå att lägga om taket. Då är det rätt bra att vända sig till en duktig takläggare. Förvisso kan du byta taket på egen hand, men det kräver att du vet vad du gör. Samt även gör det enligt att säkerhetsföreskrifter. Det är ju ändå ett jobb på hög höjd!

Anlita en takläggare

Du som behöver en takläggning i Stockholm, du kan med fördel anlita en bra takläggare som hjälper dig med att lägga om taket. Det görs då på rätt sätt, samt går bra mycket snabbare än om du skulle göra det själv. Det är viktigt att ha ett tak som är helt. Det är ju det som skyddar ditt hus mot väder och vind. Ibland kan det räcka med en enklare takrenovering, ibland är det ett måste att lägga om ditt tak helt och hållet. Det är vad en takläggare kan hjälpa dig att avgöra med om du är osäker på vad det är du bör göra med ditt tak. 

25 aug 2021

MOVE IT MAMA

Hur får man alla pusselbitar att passa i det här stora livspusslet som vi lever? Hur hinner man med allt man vill hinna med för att känna sig komplett som människa? Som kvinna? Som mamma? Har man den "klassiska" livsstilen med jobb, familj och socialt liv så går man snart nog på knäna. Tänk om man då också faktiskt vill hinna ta hand om sig själv, både kropp och psyke... det går ju inte!

Anpassa bitarna

Eller? Kanske måste man bara tänka om? Anpassa? För även om man lever liven efter den klassiska modellen med heltidsjobb, familj och sociala behov, så är varje idivid unik med sina alldeles egna förutsättningar och behov. Det går alltid att lägga pusslet, men man måste alltid specialanpassa bitarna - det är det som är tricket.

I den här bloggen diskuterar vi träning, hälsa, vardag och livspussel. Det är en blogg för kvinnor mitt i livet!