Länkkärlek/stöld – en hårfin linje minsann!

Uppochhoppa-Sofy har skrivit ett superbra inlägg som jag tycker att alla borde läsa, om hur man som föräldraledig tar sig tid för träning. För det är ju så, att man TAR sig tid, den kommer tyvärr inte flygande till en per automatik. Och lite samma är det ju med bloggtiden också, så här är mitt tips: skriv ett blogginlägg och länka till någon som tydligen hinner blogga. Hehe.

Dubbeltack till Sofy alltså. Tack tack! Två tummar upp!

||||| Like It 1 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *