Vill ha en inglasad altan

Något jag har funderat på bra länge, det är att glasa in vår altan. Det hade ju inte vart fel att ha det nu, under vintern. Så att man kan sitta inne men ändå ute så att säga. Har kollat på nätet efter bygganvisningar, hittade en sida som finns på https://www.bygginstruktioner.com, men det var mest om friggebodar. Ska söka vidare efter andra sidor med tänkte jag. Nu blir det ju inget byggt detta året. Inte så bra att stå ute och bygga när det är vinter menar jag. Det får kanske bli ett projekt till våren eller sommaren istället. Men det är ju bra att planera.

Fullt ös med julstök

Nu när vi har klivit in i december månad så är det istället julstöket som står i fokus. Alla vet väl hur snabbt denna månad går. Innan man vet ordet av är det julafton och då ska allt vara klart! Förra helgen var det första advent och då satte jag upp adventsstakar, stjärnor och så. Även gardiner och dukar tog jag fram. Kommer under december nu att börja pynta lite smått. Hade ju som sagt vart kul om man redan  haft en inglasad altan, då kunde man satt en gran även där! Vad annars ska fixas då? Jo, julklappar så klart och handla hem julmat och göra den. Julgodis ska vi väl med göra. Brukar sällan äta godis, men under julen är det ett måste att ha det hemma i allla fall.

7 Dec 2018

MOVE IT MAMA

Hur får man alla pusselbitar att passa i det här stora livspusslet som vi lever? Hur hinner man med allt man vill hinna med för att känna sig komplett som människa? Som kvinna? Som mamma? Har man den "klassiska" livsstilen med jobb, familj och socialt liv så går man snart nog på knäna. Tänk om man då också faktiskt vill hinna ta hand om sig själv, både kropp och psyke... det går ju inte!

Anpassa bitarna

Eller? Kanske måste man bara tänka om? Anpassa? För även om man lever liven efter den klassiska modellen med heltidsjobb, familj och sociala behov, så är varje idivid unik med sina alldeles egna förutsättningar och behov. Det går alltid att lägga pusslet, men man måste alltid specialanpassa bitarna - det är det som är tricket.

I den här bloggen diskuterar vi träning, hälsa, vardag och livspussel. Det är en blogg för kvinnor mitt i livet!