Viktigt att ha rätt sorts avtal

Idag finns det en massa olika sorters avtal som man kan ingå med någon annan. Det är både företag och privatpersoner som kan skriva avtal, för olika saker. Det kan vara ett köpeavtal, men även bodelningsavtal, samboavtal, testementeavtal, gåvobrevsavtal och så vidare. Ett avtal bör dras upp på rätt sätt, så att det är giltigt. Det kan vara bra att få ett avtal som är färdigt att bara skriva under. Det är vad du kan hitta på SveaAvtal

Smart med avtal online

Det kan vara bra att satsa på att ha ett avtal, så att du har en garanti. För att du ska kunna göra det enkelt för dig, så kan det vara smart att satsa på ett online avtal. Du får då ett avtal som gåtts igenom av en jurist. Du slipper att boka in ett fysiskt möte själv med en jurist. 

Det går även att skriva under avtalet på nätet, genom ditt BankID. Det gör att det är minst lika säkert som att göra det fysiskt. 

Hos SveaAvtal finns det gedigna, juridiskt riktiga avtal att kunna använda dig av. Du kan hitta rätt avtal på kort tid. 

Avtalet kan skräddarsys så som du vill ha det, så att det blir efter dina behov. Se bara till att du får med allt direkt, då det kan vara svårt att ändra i ett befintligt avtal. 

Du kan få ditt avtal via mail, så väl som det kan skickas på posten med om du föredrar det. 

4 Apr 2022

MOVE IT MAMA

Hur får man alla pusselbitar att passa i det här stora livspusslet som vi lever? Hur hinner man med allt man vill hinna med för att känna sig komplett som människa? Som kvinna? Som mamma? Har man den "klassiska" livsstilen med jobb, familj och socialt liv så går man snart nog på knäna. Tänk om man då också faktiskt vill hinna ta hand om sig själv, både kropp och psyke... det går ju inte!

Anpassa bitarna

Eller? Kanske måste man bara tänka om? Anpassa? För även om man lever liven efter den klassiska modellen med heltidsjobb, familj och sociala behov, så är varje idivid unik med sina alldeles egna förutsättningar och behov. Det går alltid att lägga pusslet, men man måste alltid specialanpassa bitarna - det är det som är tricket.

I den här bloggen diskuterar vi träning, hälsa, vardag och livspussel. Det är en blogg för kvinnor mitt i livet!