Styrkelabbet

Jag inspireras mycket av grabbarna på Stykelabbet. Allra mest hängiven är jag deras podcast som jag gärna lyssnar på under promenader eller i bilen. Det är så skönt med någon som alltid talar om saker det finns hårda belägg för, i en bransch där så väldigt mycket baseras på teorier. 

Jag gillar att träna med enkla hjälpmedel och i klippet här snackar Daniel Richter om gummiband.

2 Mar 2019

MOVE IT MAMA

Hur får man alla pusselbitar att passa i det här stora livspusslet som vi lever? Hur hinner man med allt man vill hinna med för att känna sig komplett som människa? Som kvinna? Som mamma? Har man den "klassiska" livsstilen med jobb, familj och socialt liv så går man snart nog på knäna. Tänk om man då också faktiskt vill hinna ta hand om sig själv, både kropp och psyke... det går ju inte!

Anpassa bitarna

Eller? Kanske måste man bara tänka om? Anpassa? För även om man lever liven efter den klassiska modellen med heltidsjobb, familj och sociala behov, så är varje idivid unik med sina alldeles egna förutsättningar och behov. Det går alltid att lägga pusslet, men man måste alltid specialanpassa bitarna - det är det som är tricket.

I den här bloggen diskuterar vi träning, hälsa, vardag och livspussel. Det är en blogg för kvinnor mitt i livet!