Smidigt att shoppa på nätet

Något jag har börjat att göra mer och mer, det är att handla det jag behöver, på nätet. Man slipper ju då att ge sig iväg till en eller flera butiker. En annan fördel är ju att man online har eett bra mycket större utbud och butiker att välja på. Man är inte tvingad att handla i bara de butiker som finns där man bor. Har för övrigt hittat ett nytt ställe att handla på, klicka här för att kolla in den webbshoppen! Att kunna sitta hemma, i morgonrock och klicka hem det jag behöver, det är så smidigt. Har till och med börjat att näthandla min mat! Att slippa åka till matbutiken är guld värt. 

Brett utbud

Det allra bästa med att handla på nätet är just att man kan handla från i stort sett vilken butik man vill. Det går ju till och med handla utomlands. Det man måste se upp med bara är att kolla om det är tullavgifter eller annat som tillkommer så att man inte får en otrevlig överraskning i form av en massa extra kostnader.

Att handla hemma, det är nog allt fler som upptäckt nu med, tack vare pandemin. Då var man ju mer eller mindre tvungen att handla via nätet om man behövde shoppa något. Men jag kommer att fortsätta med det oavsett, för det är så smidigt att få hem de varor man beställer.

14 Sep 2021

MOVE IT MAMA

Hur får man alla pusselbitar att passa i det här stora livspusslet som vi lever? Hur hinner man med allt man vill hinna med för att känna sig komplett som människa? Som kvinna? Som mamma? Har man den "klassiska" livsstilen med jobb, familj och socialt liv så går man snart nog på knäna. Tänk om man då också faktiskt vill hinna ta hand om sig själv, både kropp och psyke... det går ju inte!

Anpassa bitarna

Eller? Kanske måste man bara tänka om? Anpassa? För även om man lever liven efter den klassiska modellen med heltidsjobb, familj och sociala behov, så är varje idivid unik med sina alldeles egna förutsättningar och behov. Det går alltid att lägga pusslet, men man måste alltid specialanpassa bitarna - det är det som är tricket.

I den här bloggen diskuterar vi träning, hälsa, vardag och livspussel. Det är en blogg för kvinnor mitt i livet!