Ska man satsa på en utbildning?

Ibland funderar jag på att utbilda mig vidare och kunna jobba med skönhet och wellness på ett bra sätt. Det finns ju en massa olika vägar att gå och olika utbildningar att ta. En kompis till mig ska gå en utbildning inom injektionsteknik med fillers. Kanske jag ska kolla efter lediga utbildningstillfällen och ta en sådan kurs med? Det är ju alltid kul att lära sig nya saker. Annars så kanske man ska satsa på en hel, lång utbildning inom något? Träning och hälsa är ju mycket viktigt för mig. Så kanske något inom detta? Det går ju även att kombinera med skönhet på ett bra sätt.

Kanske bli personlig tränare?

En sak man kan satsa på utöver sitt vanliga jobb till en början är ju att hjälpa andra med deras träning. Som en slags personlig tränare. Det går så klart att bara vara det, men jag har ju även ett bra jobb nu. Men vill göra mer så att säga. Eller om man ska satsa på att lära sig mer om kost och sedan utveckla det till att kunna ge råd till andra? Har även sett att det ska finnas andra bra utbildningar inom wellness, det kanske vore något? 

Dags träna innan jobbet

Nu hinner jag inte skriva mer, ska dra och träna innan jobbet idag. Det eftersom att ikväll så är det mys med familjen, är ju fredag idag. Ska laga baconlindad kyckling tänkte jag. 

15 Mar 2019

MOVE IT MAMA

Hur får man alla pusselbitar att passa i det här stora livspusslet som vi lever? Hur hinner man med allt man vill hinna med för att känna sig komplett som människa? Som kvinna? Som mamma? Har man den "klassiska" livsstilen med jobb, familj och socialt liv så går man snart nog på knäna. Tänk om man då också faktiskt vill hinna ta hand om sig själv, både kropp och psyke... det går ju inte!

Anpassa bitarna

Eller? Kanske måste man bara tänka om? Anpassa? För även om man lever liven efter den klassiska modellen med heltidsjobb, familj och sociala behov, så är varje idivid unik med sina alldeles egna förutsättningar och behov. Det går alltid att lägga pusslet, men man måste alltid specialanpassa bitarna - det är det som är tricket.

I den här bloggen diskuterar vi träning, hälsa, vardag och livspussel. Det är en blogg för kvinnor mitt i livet!