Resa tillsammans med andra mammor

För ett tag sedan satt jag och läste lite gamla artiklar i tidningen och hittade en som berättade om resor för enbart kvinnor och genast blev jag intresserad. När man är ute och reser så brukar det mesta vara tillrättalagt för par, eller för män, och inget finns anordnat bara för oss tjejer. Det var en mycket intressant artikel som berörde mig. Därför bestämde jag mig för att se om jag kunde anordna en resa som är till för mammor. Jag menar, vi har ju så mycket gemensamt att det vore jättekul att åka på resa ihop. Då tänker jag givetvis inte bara på de mammor jag känner, utan för mammor i allmänhet. Men hur skulle man kunna fixa en sån sak? 

Hittade en bra researrangör

Envis som jag är så började jag leta efter ett bolag som är duktiga på att anordna temaresor av olika slag och bland de jag hittade och mailade till så var det granslosaresor.se som verkade mest intressanta. De skapar resor utifrån sina kunders behov och önskemål och är det någon so kan fixa en resa för mammor så är det dom. Jag har skickat dem ett brev där jag beskriver mina tankar och jag hoppas de kommer svara snart. Det vore så kul att få vara med och starta upp mamma-resor, som bara är till för oss mammor. Vem vet, det kan ju faktiskt bli en ganska stor grej av det hela. Jag hoppas ju att det är fler mammor än jag som skulle gilla detta. 

28 Nov 2018

MOVE IT MAMA

Hur får man alla pusselbitar att passa i det här stora livspusslet som vi lever? Hur hinner man med allt man vill hinna med för att känna sig komplett som människa? Som kvinna? Som mamma? Har man den "klassiska" livsstilen med jobb, familj och socialt liv så går man snart nog på knäna. Tänk om man då också faktiskt vill hinna ta hand om sig själv, både kropp och psyke... det går ju inte!

Anpassa bitarna

Eller? Kanske måste man bara tänka om? Anpassa? För även om man lever liven efter den klassiska modellen med heltidsjobb, familj och sociala behov, så är varje idivid unik med sina alldeles egna förutsättningar och behov. Det går alltid att lägga pusslet, men man måste alltid specialanpassa bitarna - det är det som är tricket.

I den här bloggen diskuterar vi träning, hälsa, vardag och livspussel. Det är en blogg för kvinnor mitt i livet!