Proteinpulver för bättre resultat

Idag vill jag prata om något som har varit en game-changer för mig i min hälsoresa: veganskt proteinpulver. Jag har länge letat efter ett mer hållbart och hälsosamt alternativ till vassleprotein, och jag kan ärligt säga att jag har hittat det.

För några år sedan bytte jag till veganskt proteinpulver och har sedan dess aldrig tittat tillbaka. Spana in olika veganska proteinpulver på bästaprodukterna.com.

Här är några skäl till varför jag tror att det är ett bättre val för min kropp.

 1. Lättare smältbarhet
  Vassleprotein kan vara tufft för magen. Veganskt proteinpulver är lättare smältbart och orsakar mindre magbesvär och uppblåsthet. Själv hade jag stora problem med att smälta vassleprotein.
 2. Minskar inflammation
  Många vassleproteinprodukter innehåller laktos och mjölkproteiner som kan orsaka inflammation i kroppen. Veganskt protein är mjölkfritt och inte kopplat till dessa problem.
 3. Hållbart val
  För mig är hållbarhet viktigt. Veganskt protein är etiskt, djurvänligt och miljövänligt.
 4. Varierade källor
  Veganskt protein är vanligtvis en blandning av flera växtbaserade källor, inklusive ärtor, ris, hampa och quinoa. Det ger en bredare spektrum av aminosyror som stödjer muskelreparation och tillväxt.

Att byta till veganskt proteinpulver var ett av de bästa besluten jag har tagit för min hälsa och välbefinnande. Det är skonsammare mot min kropp och mina etiska övertygelser. Så om du letar efter ett bättre alternativ till vassleprotein, överväg att ge veganskt proteinpulver en chans. Jag är övertygad om att du inte kommer att ångra dig! 🌱💪

6 Oct 2023

MOVE IT MAMA

Hur får man alla pusselbitar att passa i det här stora livspusslet som vi lever? Hur hinner man med allt man vill hinna med för att känna sig komplett som människa? Som kvinna? Som mamma? Har man den "klassiska" livsstilen med jobb, familj och socialt liv så går man snart nog på knäna. Tänk om man då också faktiskt vill hinna ta hand om sig själv, både kropp och psyke... det går ju inte!

Anpassa bitarna

Eller? Kanske måste man bara tänka om? Anpassa? För även om man lever liven efter den klassiska modellen med heltidsjobb, familj och sociala behov, så är varje idivid unik med sina alldeles egna förutsättningar och behov. Det går alltid att lägga pusslet, men man måste alltid specialanpassa bitarna - det är det som är tricket.

I den här bloggen diskuterar vi träning, hälsa, vardag och livspussel. Det är en blogg för kvinnor mitt i livet!