Planera för flytt

Har du bestämt dig för att flytta? Då är det bra att göra en god planering. Dels för själva flytten, men även för flyttstädning Varberg. En flytt kan ta tid, då det dels skka packas, sedan bäras, transporteras, packas upp och så allt annat kring flytten som måste göras. Genom att ha en god planering samt gott om tid, så kan du göra allt mycket smidigare. En del väljer att anlita flyttfirma för att bära och transportera bohaget, andra hyr en kärra och ber vänner om hjälp. Du gör det du finner bäst för dig. 

Passa på att rensa ut

En flytt är den perfekta möjligheten att göra dig av med saker du länge tänkt kasta. Ofta så samlar vi på oss en massa saker, för att det kan vara bra att ha, eller för att man ska laga det eller vad man nu tänker. Ofta läggs det dock bara på hög. Det kan vara bra att rannsaka dig själv och passa på att rensa bort det du inte använder eller de saker du inte längre vill ha. Det blir enklare att packa då så väl som att packa upp.

Gör en bra flyttstädning

Det är viktigt att göra en bra flyttstädning av den gamla bostaden. Om du behöver flyttstädning Falkenberg så kan du välja att anlita en städfirma att göra det åt dig. Eller så gör du det själv. Om du gör det på egen hand, använd en checklista och se till att ha gott om tid på dig. 

9 Sep 2020

MOVE IT MAMA

Hur får man alla pusselbitar att passa i det här stora livspusslet som vi lever? Hur hinner man med allt man vill hinna med för att känna sig komplett som människa? Som kvinna? Som mamma? Har man den "klassiska" livsstilen med jobb, familj och socialt liv så går man snart nog på knäna. Tänk om man då också faktiskt vill hinna ta hand om sig själv, både kropp och psyke... det går ju inte!

Anpassa bitarna

Eller? Kanske måste man bara tänka om? Anpassa? För även om man lever liven efter den klassiska modellen med heltidsjobb, familj och sociala behov, så är varje idivid unik med sina alldeles egna förutsättningar och behov. Det går alltid att lägga pusslet, men man måste alltid specialanpassa bitarna - det är det som är tricket.

I den här bloggen diskuterar vi träning, hälsa, vardag och livspussel. Det är en blogg för kvinnor mitt i livet!