Orka lite mera

Ibland är det svårt att få ihop alla pusselbitarna och när det är dags att komma ut och springa lite så är man redan lite trött. jag vet ju att det går över så fort jag börjat med min löpträning men det är fortfarande en tröskel att komma över. Men hur gör man för att på enklaste sätt komma över den lilla puckeln? Att på bästa sätt få motivationen att springa? Själv så kör jag med två saker som fungerar för mig. Kanske kan det hjälp dig med? Du får testa helt enkelt och om min metod är bra även för dig så får du gärna sprida det. 

Mina två små knep

Det första knepet jag har kan väl egentligen knappast kallas för vare sig ett knep och särskilt hemligt är det inte heller. Jag äter kosttillskott, precis som de allra flesta som tränar mycket, och vill du veta mer om vilka olika sorter det finns så kan du läsa mer hos denna kosttillskottguiden som har massor av information. De tillskott jag tar gör att jag känner mig lite starkare och får lite mer ork. 

Mitt andra knep är mental inställning. Det är enklare än det låter, jag bestämmer mig helt enkelt för att övertala mig själv mentalt om vilka fördelarna är med att träna. Jag säger till mig själv att jag vet hur bra jag kommer att må efter jag har sprungit och helt plötsligt så är det jobbiga borta. Jag kommer ut i spåren och kommer hem trött och lycklig. 

4 Apr 2018

MOVE IT MAMA

Hur får man alla pusselbitar att passa i det här stora livspusslet som vi lever? Hur hinner man med allt man vill hinna med för att känna sig komplett som människa? Som kvinna? Som mamma? Har man den "klassiska" livsstilen med jobb, familj och socialt liv så går man snart nog på knäna. Tänk om man då också faktiskt vill hinna ta hand om sig själv, både kropp och psyke... det går ju inte!

Anpassa bitarna

Eller? Kanske måste man bara tänka om? Anpassa? För även om man lever liven efter den klassiska modellen med heltidsjobb, familj och sociala behov, så är varje idivid unik med sina alldeles egna förutsättningar och behov. Det går alltid att lägga pusslet, men man måste alltid specialanpassa bitarna - det är det som är tricket.

I den här bloggen diskuterar vi träning, hälsa, vardag och livspussel. Det är en blogg för kvinnor mitt i livet!