Nya klädskåp på simhallen

Både jag och barnen gillar att gå till simhallen då och då. De för att bada och ha kul, jag för att simma längder som en del av min träning. Dock har det de senaste inte vart så kul att gå dit. De har haft enorma problem med stölder ur klädskåpen. Det kanske kan bero på att de skåpen är gamla, eller ja, var gamla. Var där för ett par dagar sedan och såg att de köpt och satt in nya klädskåp. De är rejäla och har riktiga lås med nyckel. Jag har innan inte tagit med mig så mycket dit, då jag inte velat riskera att bli av med det. men nu känns det ju tryggare att låsa in sina saker igen. Samma sak för barnen. De vill ju gärna ha med sig mobilerna. Så då är det bra att de kan låsa in dem i klädskåpen. 

Skönt med simträning

Nu när det finns nya klädskåp så kanske det blir lite mer besök till simhallen. Det är ju skönt att simma av sig lite om man så säger. Det är en bra träningsmetod som dessutom är snäll mot kroppen. Sen är det ju så att man kan ta med barnen, så är de i ena bassängen och jag i den andra. Efter är det skönt med en bastu. Det jag saknar på vår simhall är dock möjligheten att sola solarium, det fanns på en annan simhall när jag bodde i en annan stad. Men, men man får vara glad att vi har en simhall i alla fall!

23 Apr 2018

MOVE IT MAMA

Hur får man alla pusselbitar att passa i det här stora livspusslet som vi lever? Hur hinner man med allt man vill hinna med för att känna sig komplett som människa? Som kvinna? Som mamma? Har man den "klassiska" livsstilen med jobb, familj och socialt liv så går man snart nog på knäna. Tänk om man då också faktiskt vill hinna ta hand om sig själv, både kropp och psyke... det går ju inte!

Anpassa bitarna

Eller? Kanske måste man bara tänka om? Anpassa? För även om man lever liven efter den klassiska modellen med heltidsjobb, familj och sociala behov, så är varje idivid unik med sina alldeles egna förutsättningar och behov. Det går alltid att lägga pusslet, men man måste alltid specialanpassa bitarna - det är det som är tricket.

I den här bloggen diskuterar vi träning, hälsa, vardag och livspussel. Det är en blogg för kvinnor mitt i livet!