Lite nya möbler kanske?

En sak som är lite farligt med att det är kallt och jäkligt utomhus är att jag inte kommer ut och springer lika mycket. Då händer det att jag börjar fundera på hur jag skulle kunna möblera om här hemma istället och nu är jag där igen! Jag har flyttat runt möblerna lite grand i olika rum och inser att jag skulle behöva en ny skänk som passar in i sovrummet. Jag har hittat en sida som har fina möbler på nätet och där har jag spanat in en skänk som är helt vit. Visserligen så vet jag att min älskling skulle föredra att vi köper lite mer naturfärgat men den vita möbeln jag såg där var faktiskt riktigt snygg, och billig var den också. 

Jag berättar när vi äter

Jag har en liten plan för att få som jag vill. Jag tänker laga en jättegod middag och när vi sen sitter där och njuter av maten så kommer jag helt osökt att börja prata om olika möbler. Jag tänker sen berätta om Wegot, som sidan heter, och tala om att de är jättebilliga och har bra kvalitet. Om jag inte nämner färgen utan bara de andra positiva sakerna så är det nog lugnt, då får jag nog klartecken att beställa den. Eller så gör jag lite som jag vill! Och köper den helt enkelt så får vi se om det bli någon reaktion över huvud taget. Hjärtat mitt kanske inte ens tänker på att det tillkommit en möbel i sovrummet.  

10 May 2018

MOVE IT MAMA

Hur får man alla pusselbitar att passa i det här stora livspusslet som vi lever? Hur hinner man med allt man vill hinna med för att känna sig komplett som människa? Som kvinna? Som mamma? Har man den "klassiska" livsstilen med jobb, familj och socialt liv så går man snart nog på knäna. Tänk om man då också faktiskt vill hinna ta hand om sig själv, både kropp och psyke... det går ju inte!

Anpassa bitarna

Eller? Kanske måste man bara tänka om? Anpassa? För även om man lever liven efter den klassiska modellen med heltidsjobb, familj och sociala behov, så är varje idivid unik med sina alldeles egna förutsättningar och behov. Det går alltid att lägga pusslet, men man måste alltid specialanpassa bitarna - det är det som är tricket.

I den här bloggen diskuterar vi träning, hälsa, vardag och livspussel. Det är en blogg för kvinnor mitt i livet!