Laga bilen eller köpa en ny?

bil

Häromdagen så la min bil bara av. Den slutade fungera. Den har inte visat på något att den inte skulle vilja fungera mer. Jag vet inte vad som är fel på den, men har inte kommit mig för att lämna in den på verkstaden än. Jag är rädd för att det blir för dyrt att laga den. Min bil har ju ändå flera år på nacken så att säga. Jag har ju försökt hålla den i bra skick med bilvårdsprodukter bland annat. Men vet inte, det kanske är något annat med den som felar. 

Få dom över vad det är

Det kanske är bra att ändå lämna in bilen så att jag kan få reda på vad det är som är fel. Och vad det kan tänkas kosta att åtgärda. Om det är för dyrt, så kan man ju säga nej. Då är det kanske bättre se sig om efter en ny bil. Ärligt så är jag faktiskt rätt sugen på att byta bil i vilket fall. Skulle vilja ha en sprillans ny så sett, men det är ju rätt så dyrt. Kanske satsa på en som har ett par år på sig. Eller kanske leasa är något för mig.

Ja, jag får väl kanske börja i rätt ände, att lämna in bilen. Det är ju först efter att en verkstad kollat på den som jag vet vad jag kan göra och inte göra.

13 Sep 2019

MOVE IT MAMA

Hur får man alla pusselbitar att passa i det här stora livspusslet som vi lever? Hur hinner man med allt man vill hinna med för att känna sig komplett som människa? Som kvinna? Som mamma? Har man den "klassiska" livsstilen med jobb, familj och socialt liv så går man snart nog på knäna. Tänk om man då också faktiskt vill hinna ta hand om sig själv, både kropp och psyke... det går ju inte!

Anpassa bitarna

Eller? Kanske måste man bara tänka om? Anpassa? För även om man lever liven efter den klassiska modellen med heltidsjobb, familj och sociala behov, så är varje idivid unik med sina alldeles egna förutsättningar och behov. Det går alltid att lägga pusslet, men man måste alltid specialanpassa bitarna - det är det som är tricket.

I den här bloggen diskuterar vi träning, hälsa, vardag och livspussel. Det är en blogg för kvinnor mitt i livet!