Kläder för stora män, var hittar man det?

Min man, han gillar att träna precis som jag. Han har tränat mycket styrketräning och lyft och sådant och är väldigt välmusklad. Han är därmed ganska stor och har behov av stora kläder. Dock har vi märkt att det är svårt att hitta xl kläder i vanliga butiker. Det går bara upp till en viss storlek, sedan finns det inte över. Det är dåligt. Idag är det många som behöver xl kläder, på grund av övervikt eller att de är stora pågrund av träning. Vi har letat mycket i olika typer av affärer, men har nästan gett upp. Då hittade vi en butik, fast på nätet. De heter MotleyDenim och har stora kläder för stora män! Deras utbud är riktigt bra, och det blir nog att beställa till min man på deras sida. 

Bra med stort utbud

Att äntligen ha hitatt en butik med stora kläder i olika former av xl är bra. Nu kan vi köpa kläder till mannen, för både vardag och fest. Dessutom är de snygga och ska sitta bra om man tror det som står på sidan. Jag tycker det är lite trist att inte vanliga butiker satsar mer på att göra stora storlekar, jag menar, det är många män som är i större modell av en eller annan anledning. Så det borde ju vara bra även för butikerna att satsa på större kläder? Det tycker i alla fall jag att det borde vara.

17 Mar 2018

MOVE IT MAMA

Hur får man alla pusselbitar att passa i det här stora livspusslet som vi lever? Hur hinner man med allt man vill hinna med för att känna sig komplett som människa? Som kvinna? Som mamma? Har man den "klassiska" livsstilen med jobb, familj och socialt liv så går man snart nog på knäna. Tänk om man då också faktiskt vill hinna ta hand om sig själv, både kropp och psyke... det går ju inte!

Anpassa bitarna

Eller? Kanske måste man bara tänka om? Anpassa? För även om man lever liven efter den klassiska modellen med heltidsjobb, familj och sociala behov, så är varje idivid unik med sina alldeles egna förutsättningar och behov. Det går alltid att lägga pusslet, men man måste alltid specialanpassa bitarna - det är det som är tricket.

I den här bloggen diskuterar vi träning, hälsa, vardag och livspussel. Det är en blogg för kvinnor mitt i livet!