Kettlebells

Inte bara älskar jag att träna; jag älskar att känna mig snygg i mitt skinn också. Att leva utan träning som ett element i vardagen är uteslutet för min del, men det går inte att bortse från hur svårt och många gånger stressigt det blir att få ihop det. Jag trivs allra bäst på gym där jag i lugn och ro får gå runt mellan maskinerna och låta usklerna jobba, men när man har små barn hemma är det svårt att få in en sådan rutin utan att det går ut över dem eller maken. 

Jag har köpt hem ett par kettlebells nu och ska ge det ett försök. De lärde säger att det är väldigt bra träning för hela kroppen. Jag körde ett pass nu i morse och det kändes väldigt bra. Får se sen om det kommer någon tillfredsställande träningsvärk.

4 Feb 2020

MOVE IT MAMA

Hur får man alla pusselbitar att passa i det här stora livspusslet som vi lever? Hur hinner man med allt man vill hinna med för att känna sig komplett som människa? Som kvinna? Som mamma? Har man den "klassiska" livsstilen med jobb, familj och socialt liv så går man snart nog på knäna. Tänk om man då också faktiskt vill hinna ta hand om sig själv, både kropp och psyke... det går ju inte!

Anpassa bitarna

Eller? Kanske måste man bara tänka om? Anpassa? För även om man lever liven efter den klassiska modellen med heltidsjobb, familj och sociala behov, så är varje idivid unik med sina alldeles egna förutsättningar och behov. Det går alltid att lägga pusslet, men man måste alltid specialanpassa bitarna - det är det som är tricket.

I den här bloggen diskuterar vi träning, hälsa, vardag och livspussel. Det är en blogg för kvinnor mitt i livet!