Kanske man skulle renovera badrummet?

badrumsrenovering

Badrummet, det är ju ett rum man ganska ofta befinner sig i. Jag har länge haft planer på att göra en badrumsrenovering Uppsala, men det har inte funnits tid eller pengar till det. Men jag har allt haft tanken att det inom kort ska bli av i alla fall. Grejen med badrum är just att man måste ta in hantverkare. Det för att det är en massa saker man inte får göra på egen hand, det som har med vvs och med el att göra som ett exempel. Det är då man ska ta in personer som har våtrumscertifikat eller vad det heter. Jag vill gärna göra mitt badrum större med. Jag vill ha ett badkar och det vore inte fel att även ha en bastu!

Kan man göra badrummet större?

Om man ska göra badrummet större, så krävs det ju att man har plats för det och att det går att använda rummet brevid. Det borde det göra hos oss. Bara slå ut väggen tänker jag. Fast nu vet jag ju inte om det är möjligt. Man måste väl kolla om det är bärande vägg och sånt. Jag har inte så mycket kunskaper kring det. Så kanske är bra att ta in hantverkare som får kolla på allt sådant för att se om det ens går. Det innan man själv bara tar släggan och slår ner väggen så att säga. Efter det kan man kanske boka badrumsrenovering Uppsala. 

4 Nov 2019

MOVE IT MAMA

Hur får man alla pusselbitar att passa i det här stora livspusslet som vi lever? Hur hinner man med allt man vill hinna med för att känna sig komplett som människa? Som kvinna? Som mamma? Har man den "klassiska" livsstilen med jobb, familj och socialt liv så går man snart nog på knäna. Tänk om man då också faktiskt vill hinna ta hand om sig själv, både kropp och psyke... det går ju inte!

Anpassa bitarna

Eller? Kanske måste man bara tänka om? Anpassa? För även om man lever liven efter den klassiska modellen med heltidsjobb, familj och sociala behov, så är varje idivid unik med sina alldeles egna förutsättningar och behov. Det går alltid att lägga pusslet, men man måste alltid specialanpassa bitarna - det är det som är tricket.

I den här bloggen diskuterar vi träning, hälsa, vardag och livspussel. Det är en blogg för kvinnor mitt i livet!