Kanske dags att boka en skidresa?

Skidåkning

Något jag gillar att göra det är att åka skidor. Jag åker gärna på skidsemester både inom Sverige och utomlands. Det finns ju många bra ställen att åka till. Ett bra ställe jag gillar här i Sverige är Branäs. Det ligger i norra Värmland. Nu var det i och för sig ett tag sedan jag var där. Men sist jag var där så var det bra i alla fall och bra med snödjup också för den delen. Just att det är bra med snö är ju rätt viktigt om man vill åka mycket skidor. Jag brukar boka skidresa mycket tidigare, än vad jag tänker nu. Vet ju att det ofta är fullt vissa datum, då många bokar tidigt och gärna på loven.

Kanske skaffa nya skidor

Jag är lite sugen på att köpa mig nya skidor. Visst kan man hyra det mesta om man åker iväg, men jag gillar att ha egna saker med mig. Det känns bättre. Så kanske ska satsa på ny utrustning i år. Ny vinterjacka eller skidjacka med vore inte fel. Så får väl söka runt efter det. Ska ta och boka in att åka iväg en vecka tänkte jag. Det är ganska lagom tid att hinna med det man vill göra. Finns ju andra saker än bara skidåkning man kan göra. Åka hundspann, gå på after ski och en massa andra skojiga saker. Så det är ju bra, det finns något för alla ofta på dessa skidorter. 

23 Oct 2019

MOVE IT MAMA

Hur får man alla pusselbitar att passa i det här stora livspusslet som vi lever? Hur hinner man med allt man vill hinna med för att känna sig komplett som människa? Som kvinna? Som mamma? Har man den "klassiska" livsstilen med jobb, familj och socialt liv så går man snart nog på knäna. Tänk om man då också faktiskt vill hinna ta hand om sig själv, både kropp och psyke... det går ju inte!

Anpassa bitarna

Eller? Kanske måste man bara tänka om? Anpassa? För även om man lever liven efter den klassiska modellen med heltidsjobb, familj och sociala behov, så är varje idivid unik med sina alldeles egna förutsättningar och behov. Det går alltid att lägga pusslet, men man måste alltid specialanpassa bitarna - det är det som är tricket.

I den här bloggen diskuterar vi träning, hälsa, vardag och livspussel. Det är en blogg för kvinnor mitt i livet!