Kan det vara dags för glasögon?

Jag har alltid haft en perfekt syn, vilket har känts bra. Båda mina föräldrar behövde dock glasögon när de blev äldre och det verkar som om att jag kommer följa dem i deras fotspår. Det är ju så att när man blir äldre så ändras ju synen. Man kan få sämre syn. Jag har inte varit på en synundersökning på väldigt länge. Den jag var på sist visade ju god syn så sett. Men nu ett tag så har jag tyckt att det ibland har varit svårt att läsa. Så kanske det är läge att skaffa glasögon? Har sett att man kan köpa glasögon online. Men för att veta om eller vad för synfel man har, så är det till en optiker jag får gå först. Det är lite svårt att göra en synundersökning på nätet kanske.

Smidigt köpa glasögon på nätet

Jag tycker det är smidigt att det finns glasögon på nätet. Såg att det finns billiga glasögon på Extra optical. Så är det så att optikern säger att jag måste ha glasögon så ska jag nog ta och kolla in deras utbud lite mer. Vet ju att det alltid är dyrare att köpa direkt hos optikern. Många tror att man måste köpa sina glasögon hos den optiker man gör sin synundersökning, men så är det alltså inte. Det står en faktiskt fritt att köpa dem precis var man vill. Så, nu ska jag gå och boka en tid hos optikern!

29 Sep 2019

MOVE IT MAMA

Hur får man alla pusselbitar att passa i det här stora livspusslet som vi lever? Hur hinner man med allt man vill hinna med för att känna sig komplett som människa? Som kvinna? Som mamma? Har man den "klassiska" livsstilen med jobb, familj och socialt liv så går man snart nog på knäna. Tänk om man då också faktiskt vill hinna ta hand om sig själv, både kropp och psyke... det går ju inte!

Anpassa bitarna

Eller? Kanske måste man bara tänka om? Anpassa? För även om man lever liven efter den klassiska modellen med heltidsjobb, familj och sociala behov, så är varje idivid unik med sina alldeles egna förutsättningar och behov. Det går alltid att lägga pusslet, men man måste alltid specialanpassa bitarna - det är det som är tricket.

I den här bloggen diskuterar vi träning, hälsa, vardag och livspussel. Det är en blogg för kvinnor mitt i livet!