Jag har hittat den perfekta cykeln

Jag gillar ju att röra på mig och det i olika former. Det är gymmet, cirkelträning, löpning och lite annat. Sedan så gillar jag att cykla. Gärna ute, även om det blivit spinning nån gång då och då. Nu har jag hittat den perfekta cykeln för mig tror jag. Såg en annons där det stod, köp elcyklar på rea, så jag kikade ju så klart på det. Vem gillar inte reor? Sen har jag alltid varit lie nyfiken på elcyklar. Jag har inte testat någon själv, men jag har sett dem ute på stan, att det är en del som har dem. De verkar ju bra, eftersom att man kan använda den dels som vanligt, men att man även kan sätta på motorn, så att man får lite extra hjälp.

Köpa eller inte köpa

Jag är bra sugen på att köpa elcykel på rea, de kostar ju en del annars, och nu med rea på dem så kostar de ju mindre. Men jag kanske ska se om jag kan testa att cykla på en först. Så att jag känner av om det är en cykel som funkar för mig. Nu tror ju jag att det är det, vem vill inte ha lite extra hjälp med trampningen när det är motvind eller uppförsbackar menar jag. Men, testa kan man ju göra ändå, sedan bestämma sig om man ska ta och köpa sig en alldeles egen elcykel. Behöver en ny i vilket fall, då min gamla cykel är sönder!

6 Mar 2018

MOVE IT MAMA

Hur får man alla pusselbitar att passa i det här stora livspusslet som vi lever? Hur hinner man med allt man vill hinna med för att känna sig komplett som människa? Som kvinna? Som mamma? Har man den "klassiska" livsstilen med jobb, familj och socialt liv så går man snart nog på knäna. Tänk om man då också faktiskt vill hinna ta hand om sig själv, både kropp och psyke... det går ju inte!

Anpassa bitarna

Eller? Kanske måste man bara tänka om? Anpassa? För även om man lever liven efter den klassiska modellen med heltidsjobb, familj och sociala behov, så är varje idivid unik med sina alldeles egna förutsättningar och behov. Det går alltid att lägga pusslet, men man måste alltid specialanpassa bitarna - det är det som är tricket.

I den här bloggen diskuterar vi träning, hälsa, vardag och livspussel. Det är en blogg för kvinnor mitt i livet!