Hur ska man hinna med att städa?

Att pussla ihop livet med barn, träning, jobb, vardag och helgaktiviteter, det är inte alltid det lättaste må jag säga. Det är inte alltid så lätt att hinna med alla måsten. Det ska städas, tvättas, laga mat hemma. På jobbet har vi kontorsstädning. Kontorsstädning Stockholm är smidigt och det har fått mig att fundera på om det även går att anlita hemstädning Stockholm. Vore skönt att få hemmet städat av ett städföretag. Så kan jag frigöra lite tid till andra saker. Det finns ju liksom vissa saker man måste göra själv, samt saker man måste göra som tillhör vardagslivet. Kan man då få det städat hemma, av en annan person, så underlättar det en hel del.

Egna städscheman funkar inte

Ett tag testade vi med att sätta upp egna städscheman här hemma och följa. Vi skulle dela på sysslorna och så. Men det har inte funkat så bra. Dels tränar vi mycket båda två, sen har vi barnen som ska ha sitt, samt att det är allt annat som ska hinnas med och göras. Det har blivit stora röj på vissa helger istället. Det vore skönt att komma hem och ha det städat varje vecka och det verkar ju som om att man kan få det genom att anlita hemstädning Stockholm så som vi har kontorsstädning Stockholm på jobbet. Jag ska nog ta tag i detta och anlita en städfirma snart!

20 Mar 2018

MOVE IT MAMA

Hur får man alla pusselbitar att passa i det här stora livspusslet som vi lever? Hur hinner man med allt man vill hinna med för att känna sig komplett som människa? Som kvinna? Som mamma? Har man den "klassiska" livsstilen med jobb, familj och socialt liv så går man snart nog på knäna. Tänk om man då också faktiskt vill hinna ta hand om sig själv, både kropp och psyke... det går ju inte!

Anpassa bitarna

Eller? Kanske måste man bara tänka om? Anpassa? För även om man lever liven efter den klassiska modellen med heltidsjobb, familj och sociala behov, så är varje idivid unik med sina alldeles egna förutsättningar och behov. Det går alltid att lägga pusslet, men man måste alltid specialanpassa bitarna - det är det som är tricket.

I den här bloggen diskuterar vi träning, hälsa, vardag och livspussel. Det är en blogg för kvinnor mitt i livet!