Hitta bra presenter till en jägare

Min makes bästa vän fyller år snart och det jämnt. Så vi har funderat lite på vad vi ska ge honom i present. Det han gillar allra mest att göra, det är att jaga. Han jagar mycket och då kan det vara en bra idé kanske att köpa saker som har med det att göra. Det kanske skulle passa bra med ett mörkersikte. Har sett mörkersikte på Handladigitalt.se. Sen vet jag att han har pratat om att själv köpa en åtelkamera. Så det kanske är en åtelkamera vi ska köpa till honom. Det finns i alla fall mycket bra saker för jägare och andra naturmänniskor på den butiken jag nämnde. 

Ordna en överraskningsfest

Vi planerar även att överraska honom med en stor fest, med alla vänner och familjer. Det gör vi tillsammans med hans fru och ett par kompisar till. Det är ju klart att man ska fira att man fyller jämnt och det med ett stort kalas. Det lutar åt att vi ska hyra en lokal, för vi blir nog rätt många. Tänkte att vi ska ha mat, det får bli buffé eller så beställer vi catering. Sedan hitta på lite roliga saker att göra under kvällen med. Kanske även ta en en trubadur, eller ja, vi har en vi känner som brukar göra sånt ibland, kanske han kan ställa upp. Så detta är vad vi ska ordna med i alla fall inom kort. 

23 Mar 2019

MOVE IT MAMA

Hur får man alla pusselbitar att passa i det här stora livspusslet som vi lever? Hur hinner man med allt man vill hinna med för att känna sig komplett som människa? Som kvinna? Som mamma? Har man den "klassiska" livsstilen med jobb, familj och socialt liv så går man snart nog på knäna. Tänk om man då också faktiskt vill hinna ta hand om sig själv, både kropp och psyke... det går ju inte!

Anpassa bitarna

Eller? Kanske måste man bara tänka om? Anpassa? För även om man lever liven efter den klassiska modellen med heltidsjobb, familj och sociala behov, så är varje idivid unik med sina alldeles egna förutsättningar och behov. Det går alltid att lägga pusslet, men man måste alltid specialanpassa bitarna - det är det som är tricket.

I den här bloggen diskuterar vi träning, hälsa, vardag och livspussel. Det är en blogg för kvinnor mitt i livet!