Hitta bästa bröstpumpen

Det kan finnas många anledningar till att ha en bröstpump. Den kan användas för att hålla igång bröstmjölken eller få igång den. Den kan även vara bra att ha för att pumpa ut mjölk till barnet när det inte går amma. Idag finns det dock flera varianter att välja på. Det finns manuella pumpar och det finns elektriska pumpar. På bastitest24.se kan du jämföra flera stycken om du vill. 

Om det är så att du tänkt köpa en bröstpump så finns det en del saker du kan fundera på. Bland annat om den ska vara just manuell eller elektrisk eller om den helst ska kunna vara båda delar i samma.

Så hittar du en bra bröstpump

Det finns en del saker som sagt att fundera på. En bra sak att kolla upp är om det finns med tillbehör och í såfall vad för slags tillbehör. Hur effektiv och hur bekväm den är även det viktigt att kolla upp. Den ska ju helst vara enkel att använda, det ska gå snabbt samt att det ska inte vara obekvämt att pumpa med den.

Kolla även om det finns olika inställningar på den modell du funderar på att skaffa dig. Samt om den kommer med extra funktioner eller är en enklare variant. Fundera även på om det räcker att ha en enkelpump, eller om det är bättre med en dubbelbröstpump för att kunna pumpa båda brösten på en och samma gång. 

19 Oct 2022

MOVE IT MAMA

Hur får man alla pusselbitar att passa i det här stora livspusslet som vi lever? Hur hinner man med allt man vill hinna med för att känna sig komplett som människa? Som kvinna? Som mamma? Har man den "klassiska" livsstilen med jobb, familj och socialt liv så går man snart nog på knäna. Tänk om man då också faktiskt vill hinna ta hand om sig själv, både kropp och psyke... det går ju inte!

Anpassa bitarna

Eller? Kanske måste man bara tänka om? Anpassa? För även om man lever liven efter den klassiska modellen med heltidsjobb, familj och sociala behov, så är varje idivid unik med sina alldeles egna förutsättningar och behov. Det går alltid att lägga pusslet, men man måste alltid specialanpassa bitarna - det är det som är tricket.

I den här bloggen diskuterar vi träning, hälsa, vardag och livspussel. Det är en blogg för kvinnor mitt i livet!