Hinna med träningen

Innan jag fick barn så tränade jag en hel del. Men sedan har det blivit allt mindre av det, tyvärr. Det känns som om tiden inte har räckt till. Dock funderar jag på att börja ta tag i detta igen. Men måste ju starta lugnt, har ju inte alls samma kondition som jag hade då jag tränade som mest. Jag gillar löpträning så det kanske jag kan försöka få in i min vardag igen. Jag har även funderingar på att äta kosttillskott, från Fitline, har hört att det är bra. Äter ju redan lite andra vitaminer och mineraler. Sedan var det ju det där med att ta tag i vad man äter med. Men det tror jag får vänta till efter jul. Det är ingen idé nu när all god julmat kommer.

Hitta nya sätt att träna på

Jag skulle vilja hitta en ny träningsform med, som jag kan testa på. Dans kanske vore något. Jag var inne på det som yngre, men det blev inte så mycket av det. Det var mer vanlig träning genom löpning, gymmet och så vidare. Men idag finns det ju en massa mer sätt att träna på. Funderar på att även låta barnen testa på dans, det finns ju sådana bra kurser som är anpassade för mindre barn och är mest för att det är kul ingen träning på det sättet. Vi får väl se, får kolla på det under nästa år. Som sagt, snart är det ändå julledigt.

19 Dec 2019

MOVE IT MAMA

Hur får man alla pusselbitar att passa i det här stora livspusslet som vi lever? Hur hinner man med allt man vill hinna med för att känna sig komplett som människa? Som kvinna? Som mamma? Har man den "klassiska" livsstilen med jobb, familj och socialt liv så går man snart nog på knäna. Tänk om man då också faktiskt vill hinna ta hand om sig själv, både kropp och psyke... det går ju inte!

Anpassa bitarna

Eller? Kanske måste man bara tänka om? Anpassa? För även om man lever liven efter den klassiska modellen med heltidsjobb, familj och sociala behov, så är varje idivid unik med sina alldeles egna förutsättningar och behov. Det går alltid att lägga pusslet, men man måste alltid specialanpassa bitarna - det är det som är tricket.

I den här bloggen diskuterar vi träning, hälsa, vardag och livspussel. Det är en blogg för kvinnor mitt i livet!