Förkylningstider

Ofta brukar man tala om februari som den värsta månaden med förkylningar och andra sjukdomar. Man brukar ju till och med kalla månaden för Vabruari, då många är hemma och vabbar med sina barn. Men det är minst lika mycket nu, när hösten har kommit. Vi har haft en förkylning här hemma som verkar hoppa fram och tillbaka mellan oss, med hemsk hosta och snuva. Det är nog kanske dags att ta ett besök hos doktorn så att vi blir av med detta!

8 Sep 2019

MOVE IT MAMA

Hur får man alla pusselbitar att passa i det här stora livspusslet som vi lever? Hur hinner man med allt man vill hinna med för att känna sig komplett som människa? Som kvinna? Som mamma? Har man den "klassiska" livsstilen med jobb, familj och socialt liv så går man snart nog på knäna. Tänk om man då också faktiskt vill hinna ta hand om sig själv, både kropp och psyke... det går ju inte!

Anpassa bitarna

Eller? Kanske måste man bara tänka om? Anpassa? För även om man lever liven efter den klassiska modellen med heltidsjobb, familj och sociala behov, så är varje idivid unik med sina alldeles egna förutsättningar och behov. Det går alltid att lägga pusslet, men man måste alltid specialanpassa bitarna - det är det som är tricket.

I den här bloggen diskuterar vi träning, hälsa, vardag och livspussel. Det är en blogg för kvinnor mitt i livet!