Få mer tid över

Något som gärna tar en hel del tid i anspråk, för de allra flesta av oss, det är städning av hemmet. Jag tror inte det spelar roll om man bor i en liten lägenhet eller ett stort hus, det tar tid oavsett. Det är ju inte fel att ha ett välstädat hem, men det är ju det där med att få tiden att räcka till. Under vardagarna är det jobb, dagis, skola och lämningar, hämtningar samt det ska lagas middag, det ska handlas och så vill man hinna med träningen. Då finns inte mycket tid eller energi heller för den delen över till att städa. Det innebär att man skjuter på det till helgen. Men då vill man ju hinna göra saker med familjen eller vila upp sig. Det man kan göra, det är att anlita en städfirma!

Skönt få hjälp med städning

Idag är det faktiskt rätt många som väljer att anlita en städfirma för att göra så kallad hemstädning. Det är ju smidigt, samt att det kostar faktiskt inte så mycket pengar heller. En bra sida, med ett företag är https://anettesallservice.se/. Hos dem finns det en massa bra tjänster att boka in om man vill. Just att veta att det blir städat hemma, utan att man själv behöver lägga tiden på det, det är rätt bra faktiskt. Det gör att man kan njuta av ett rent hem så väl som att man har alla helger fria till att göra andra saker. 

18 Jan 2020

MOVE IT MAMA

Hur får man alla pusselbitar att passa i det här stora livspusslet som vi lever? Hur hinner man med allt man vill hinna med för att känna sig komplett som människa? Som kvinna? Som mamma? Har man den "klassiska" livsstilen med jobb, familj och socialt liv så går man snart nog på knäna. Tänk om man då också faktiskt vill hinna ta hand om sig själv, både kropp och psyke... det går ju inte!

Anpassa bitarna

Eller? Kanske måste man bara tänka om? Anpassa? För även om man lever liven efter den klassiska modellen med heltidsjobb, familj och sociala behov, så är varje idivid unik med sina alldeles egna förutsättningar och behov. Det går alltid att lägga pusslet, men man måste alltid specialanpassa bitarna - det är det som är tricket.

I den här bloggen diskuterar vi träning, hälsa, vardag och livspussel. Det är en blogg för kvinnor mitt i livet!