Få inspiration av andra

När det gäller träning och att äta hälsosamt, så inspireras jag en hel del av andra som bloggar. Det finns många bra bloggar om träning, hälsa och mat som man kan läsa. Det gör att man blir inspirerad. En blogg jag läste för ett tag sedan, skrev om Zumba. Det har jag hört talas om innan, men hon beskrev det på ett så bra sätt, så jag har tänkt testa det framöver faktiskt. Ska först göra det hemma, det finns både dvd och skiva till xbox att köpa. Sen kan man vara redo att testa i en klass.

Hitta nya träningsmetoder

Det som är bra när man läser andras bloggar om träning, hälsa och mat är att man kan hitta nya träningsmetoder. Då har någon redan testat dem och ser att de funkar. Dessutom kan man få bra med inspiration till mat. Just att äta hälsosamt måste jag bli bättre på så ska se om jag inte kan hitta sådana bloggar framöver som delar med sig av recept, som jag kan testa att laga jag med. 

Bli inspirerad

Jag hoppas ju att du som läser min blogg blir en del inspirerad du med. Sedan försöker jag ju själv att bli inspirerad av andra, hela tiden och just att läsa vad andra bloggar om är ett bra sätt att göra det på. Det funkar i alla fall för min del att bli inspirerad på det sättet.

13 Feb 2018

MOVE IT MAMA

Hur får man alla pusselbitar att passa i det här stora livspusslet som vi lever? Hur hinner man med allt man vill hinna med för att känna sig komplett som människa? Som kvinna? Som mamma? Har man den "klassiska" livsstilen med jobb, familj och socialt liv så går man snart nog på knäna. Tänk om man då också faktiskt vill hinna ta hand om sig själv, både kropp och psyke... det går ju inte!

Anpassa bitarna

Eller? Kanske måste man bara tänka om? Anpassa? För även om man lever liven efter den klassiska modellen med heltidsjobb, familj och sociala behov, så är varje idivid unik med sina alldeles egna förutsättningar och behov. Det går alltid att lägga pusslet, men man måste alltid specialanpassa bitarna - det är det som är tricket.

I den här bloggen diskuterar vi träning, hälsa, vardag och livspussel. Det är en blogg för kvinnor mitt i livet!