Det går att träna var man än befinner sig

Många säger det att när man har semester, då struntar man i detta med att träna. De tycker det blir jobbigt, svårt och att det inte finns det de brukar göra. Jag säger dock tvärtom, att det går utmärkt att träna även om man befinner sig utomlands. Då om något är det bra att röra på sig, särskilt om man äter lite mer än man brukar och tar lite extra drinkar och så. Det är ju ofta ett perfekt väder utomlands med, att träna utomhus. Det går att springa längs med stranden, eller ute på landsbygden. Det finns även gym att gå på, om man vill!

Bo utomlands?

Det finns ju även de som anlitar mäklare Mallorca, för att flytta dig. De kanske vill bo hela året eller halva, och då kunna träna som brukligt. Bara för att man flyttar till Mallorca, behöver man inte sluta träna, men man kan kanske hitta andra alternativ till det man gjorde hemma. Det går ju inte att åka skidor, eller skridskor där till exempel. Skulle lätt själv kunna anlita mäklare Mallorca för att köpa ett hus, som vi kan ha att åka till när vi vill. Jag älskar att springa på stranden, tidigare morrnar, innan andra har vaknat till liv. Det gör jag på mina semestrar med, så varför inte göra det då med. Det låter ju som ett perfekt liv att ha, tycker jag, värme, sol, och bra träning!

8 Mar 2018

MOVE IT MAMA

Hur får man alla pusselbitar att passa i det här stora livspusslet som vi lever? Hur hinner man med allt man vill hinna med för att känna sig komplett som människa? Som kvinna? Som mamma? Har man den "klassiska" livsstilen med jobb, familj och socialt liv så går man snart nog på knäna. Tänk om man då också faktiskt vill hinna ta hand om sig själv, både kropp och psyke... det går ju inte!

Anpassa bitarna

Eller? Kanske måste man bara tänka om? Anpassa? För även om man lever liven efter den klassiska modellen med heltidsjobb, familj och sociala behov, så är varje idivid unik med sina alldeles egna förutsättningar och behov. Det går alltid att lägga pusslet, men man måste alltid specialanpassa bitarna - det är det som är tricket.

I den här bloggen diskuterar vi träning, hälsa, vardag och livspussel. Det är en blogg för kvinnor mitt i livet!