Det gäller att sköta om bilen på rätt sätt

Min bil, den älskar jag och därför försöker ju jag se till att den alltid är i bra skick. Jag gör min årliga service på den, tvättar den och jag bytte ju däck för ett litet tag sedan bara. Jag är inte den som direkt mekar med bilen på egen hand, men har en bror som älskar att meka med bilar. Han gör det så ofta han kan, med sina egna så väl som han hjälper andra. Han sa han hittat ny bra sida på nätet. På den sidan finns det bland annat  produkter för motorer, manuella växellådor, automatväxellådor, servostyrning, bränsle & bränslesystem, kylarsystem samt AC-rengöring och kupérengöring.

Ni som behöver bra produkter som förlänger bilens livslängd

Jag kollade in sidan som brorsan nämnde och såg att det är ju bra saker. Med dem kan man ge friskvård till bilen kan man nästan kalla det. På deras sida finns det bland annat högkvalitativa och prisvärda tillsatser som används för att återställa, skydda och förbättra de tre väsentliga vätskesystemen i bilen. Dessa är bränsle, olja och kylvätska. Dessa produkter passar er som mekar mycket på egen hand. Det innebär man kan fixa saker utan att åka till verkstaden. Så jag kommer ju att låta brorsan handla där och fixa med bilen om det är något av det som den behöver. Smart tänkt av mig, eller hur? Bra med en mekaniker i familjen som kan hjälpa en!

5 Nov 2018

MOVE IT MAMA

Hur får man alla pusselbitar att passa i det här stora livspusslet som vi lever? Hur hinner man med allt man vill hinna med för att känna sig komplett som människa? Som kvinna? Som mamma? Har man den "klassiska" livsstilen med jobb, familj och socialt liv så går man snart nog på knäna. Tänk om man då också faktiskt vill hinna ta hand om sig själv, både kropp och psyke... det går ju inte!

Anpassa bitarna

Eller? Kanske måste man bara tänka om? Anpassa? För även om man lever liven efter den klassiska modellen med heltidsjobb, familj och sociala behov, så är varje idivid unik med sina alldeles egna förutsättningar och behov. Det går alltid att lägga pusslet, men man måste alltid specialanpassa bitarna - det är det som är tricket.

I den här bloggen diskuterar vi träning, hälsa, vardag och livspussel. Det är en blogg för kvinnor mitt i livet!