Dags för egentid

Som mamma, så är det viktigt att ibland ta tid, då man är själv och kan få en liten paus. Man må älska sina ungar till tusen, men för att vara den bästa mamman man kan vara så är det inte fel med lite egentid som sagt. Det kan vara att få en vaxning Göteborg, eller massage Göteborg. Jag brukar ta en vaxning i Göteborg några gånger per år, främst sommaren. När det kommer till att få massage i Göteborg, så försöker jag att gå minst en gång per månad!

Åka iväg en helg

Jag och min man kommer snart att åka bort en hel helg tillsammans, vi har skaffat barnvakt. Det kan även det vara något man kan behöva. Det är inte fel att låta kärleken frodas ibland. Vi har inte  bestämt exakt var vi ska åka, utan bara bokat barnvakt. Men det lutar åt att eventuellt åka på ett spa, med hotell. Det är inte fel, finns ju trevliga par-behandlingar, med massage och annat. 

Rå om sig själv i vardagen

Egentid är som sagt bra, ibland kan det räcka med en timme, mitt i veckan, med att göra något bara för sig själv. Det kan ge en massa bra energi, så att man orkar med vardagen så att säga. Träningen må vara en viss egentid för mig, men tar gärna andra sorters pauser med för att få lite tid för mig själv ibland.

16 Oct 2018

MOVE IT MAMA

Hur får man alla pusselbitar att passa i det här stora livspusslet som vi lever? Hur hinner man med allt man vill hinna med för att känna sig komplett som människa? Som kvinna? Som mamma? Har man den "klassiska" livsstilen med jobb, familj och socialt liv så går man snart nog på knäna. Tänk om man då också faktiskt vill hinna ta hand om sig själv, både kropp och psyke... det går ju inte!

Anpassa bitarna

Eller? Kanske måste man bara tänka om? Anpassa? För även om man lever liven efter den klassiska modellen med heltidsjobb, familj och sociala behov, så är varje idivid unik med sina alldeles egna förutsättningar och behov. Det går alltid att lägga pusslet, men man måste alltid specialanpassa bitarna - det är det som är tricket.

I den här bloggen diskuterar vi träning, hälsa, vardag och livspussel. Det är en blogg för kvinnor mitt i livet!