Dags att investera i en ny dammsugare

Jag hade tänkt att ta en städdag idag, lördag som det är, men när jag drog fram min dammsugare och skulle starta den, så gick det inte! Den var helt stendöd! Det kanske var så att den har gett upp nu, den har ju rätt många år på nacken. Så det får bli att köpa en ny dammsugare. Har suttit nu lite och kikat på nätet. Kanske man ska köpa en robotdammsugare? Såg en text på nätet där det stod; självgående robotdammsugare som är bäst i test, så att du slipper dammsuga. Läste att den är bra på att ha för 

Hitta rätt dammsugare

Jag vill ju ha en dammsugare bäst i test och hittade en sida, denna, bästitest.org/kopa-dammsugare, där man kan jämföra olika modeller av dammsugare. Det står om vanliga så väl som om såna robotdammsugare. Frågan är ju vad jag ska ha? Det låter smidigt med en sån Roomba, som går själv, men tar den alla hörn tro? Eller ska man ha en vanlig med? Jag vill gärna beställa en snart i alla fall, kan inte vara utan en dammsugare. Särskilt som jag inte kunde dammsuga idag heller. Så jag ska nog sätta mig och jämföra lite olika alternativ nu samt sedan beställa hem en. Gillar att man kan handla det mesta på nätet, det är så bekvämt och smidigt, tycker inte ni det med?

19 Jan 2019

MOVE IT MAMA

Hur får man alla pusselbitar att passa i det här stora livspusslet som vi lever? Hur hinner man med allt man vill hinna med för att känna sig komplett som människa? Som kvinna? Som mamma? Har man den "klassiska" livsstilen med jobb, familj och socialt liv så går man snart nog på knäna. Tänk om man då också faktiskt vill hinna ta hand om sig själv, både kropp och psyke... det går ju inte!

Anpassa bitarna

Eller? Kanske måste man bara tänka om? Anpassa? För även om man lever liven efter den klassiska modellen med heltidsjobb, familj och sociala behov, så är varje idivid unik med sina alldeles egna förutsättningar och behov. Det går alltid att lägga pusslet, men man måste alltid specialanpassa bitarna - det är det som är tricket.

I den här bloggen diskuterar vi träning, hälsa, vardag och livspussel. Det är en blogg för kvinnor mitt i livet!