Dags att göra något åt frisyren?

Jag brukar inte lägga ner så mycket energi på mitt hår. Det är oftast så att det sitter uppe i en hästsvans, oavsett om jag är ute och springer, eller om jag tränar på gymmet eller är hemma. Det är bara för att få det ur vägen, så det inte hänger och slänger. Men samtidigt kanske det är lite trist. Funderar på att gå till frisören snart och få klipp det, till en riktig frisyr. Kanske ska klippa håret kort. Har sökt lite på nätet och ser det finns frisör Malmö och frisör Stockholm. Samt att det även finns på andra platser i landet så klart, men det är dessa två städer jag befinner mig i titt som tätt. Ska man då klippa sig i Malmö, eller besöka frisören i Stockholm tro?

Vad ska jag välja för frisyr?

Sökte runt på nätet efter frisyrer, och hittade en artikel i Metromode, som handlar om hur man ska våga att klippa av sig håret. Redan förra året var det visst en trend att klippa sig kort. Jag missade det lite, jag följer inte alltid allt mode och alla trender. Men jag kanske ska fråga en frisör Malmö eller en frisör Stockholm om det är så att jag skulle passa med kortare hår. Jag menar, våga att klippa av det, de gör jag. Det är bara hår, och det växer ut igen. Så det oroar jag mig egentligen inte för.

8 Mar 2018

MOVE IT MAMA

Hur får man alla pusselbitar att passa i det här stora livspusslet som vi lever? Hur hinner man med allt man vill hinna med för att känna sig komplett som människa? Som kvinna? Som mamma? Har man den "klassiska" livsstilen med jobb, familj och socialt liv så går man snart nog på knäna. Tänk om man då också faktiskt vill hinna ta hand om sig själv, både kropp och psyke... det går ju inte!

Anpassa bitarna

Eller? Kanske måste man bara tänka om? Anpassa? För även om man lever liven efter den klassiska modellen med heltidsjobb, familj och sociala behov, så är varje idivid unik med sina alldeles egna förutsättningar och behov. Det går alltid att lägga pusslet, men man måste alltid specialanpassa bitarna - det är det som är tricket.

I den här bloggen diskuterar vi träning, hälsa, vardag och livspussel. Det är en blogg för kvinnor mitt i livet!