Alperna vore kul att åka till

Något jag skulle vilja göra det är att åka till Alperna. Antingen de franska alperna, eller de italienska alperna, eller kanske Österrike. Det är ju så att alperna finns ju i flera länder, så det är ju bara att välja och vraka mellan flyg till alperna och ta det som är bäst pris på. Jag har aldrig åkt flyg till alperna. Jag har bara varit på flera olika svenska skidorter. Det är ju trevligt det med och det finns faktiskt riktigt bra skidåkning på många av dessa platser. De svenska fjällen är ju fantastiska i sig. Både under vintern och för skidåkning men även under sommaren för vandringar. 

Kul testa något nytt

Anledningen att jag funderar på alperna är att jag vill testa något nytt. Har ju som sagt redan varit i de svenska fjällen en del. Men aldrig i alperna. Har varit i både Italien och Frankrike så sett, men då var det Paris ocg Rom jag höll till i. Nu vore det kul att testa skidåkning i just alperna. Har hört att det ska vara fantastiskt bra!

Kanske boka oss en resa

Kanske ska kolla upp flyg till alperna och boende för oss i familjen och ta med dem alla på en skidsemester dit. Det vore som sagt trevligt och jag har lite extra dagar att ta ut som semester så det skulle ju kunna passa bra att göra det nu, när det snart är skollov.

22 Feb 2019

MOVE IT MAMA

Hur får man alla pusselbitar att passa i det här stora livspusslet som vi lever? Hur hinner man med allt man vill hinna med för att känna sig komplett som människa? Som kvinna? Som mamma? Har man den "klassiska" livsstilen med jobb, familj och socialt liv så går man snart nog på knäna. Tänk om man då också faktiskt vill hinna ta hand om sig själv, både kropp och psyke... det går ju inte!

Anpassa bitarna

Eller? Kanske måste man bara tänka om? Anpassa? För även om man lever liven efter den klassiska modellen med heltidsjobb, familj och sociala behov, så är varje idivid unik med sina alldeles egna förutsättningar och behov. Det går alltid att lägga pusslet, men man måste alltid specialanpassa bitarna - det är det som är tricket.

I den här bloggen diskuterar vi träning, hälsa, vardag och livspussel. Det är en blogg för kvinnor mitt i livet!