En liten lista. 

På bloggen Träningsglädje hittade jag en lista att sno, för jag gillar listor. När jag bloggade på egen blogg för tretusen år sedan så gjorde jag ofta listor. Och framförallt passar de bra när man inte riktigt hinner komma på eller formulera något vettigt att skriva, ni vet. 
Den här träningen längtar jag efter just nu:Löpningen. Jag har inte tagit mig ut. Det har varit mörkt och jag har varit stressad och trött och jag har nog egentligen behövt den. 

…men det här står mig upp i halsen:

Njäe, inget alls. Har ju precis kommit igång efter krasslig höst och provat på lite nytt och gammalt på nytt gym. Däremot är löpband alltid tråkigt. 

Det här träningsplagget är min favorit just nu:

Kompressionsstrumpor från gococo, mmm…

Det här skulle jag verkligen behöva träna mer:

Jag tror att det vi alla behöver öva mer på är knipövningar och bålstabilitet, eller hur? Annars så säger jag squats. Det är en av mina svagheter. 

Den här känner jag mig stark i/på:

Armarna. Jag orkar slänga runt med tre tunga barn varje dag. 

Just nu stör jag mig på det här i träningsväg:

Att träning måste kopplas ihop med så mycket annat. Att vad du äter eller inte ska dra åt sig fokus. Att jag måste undvika vissa träningsforum för att slippa hets kring mat. Jag tycker om att träna och vad jag äter har inget med det att göra. 

En träningstrend jag tror, eller hoppas, kommer gå över är:

Vet ej. Pass. 

Det här har jag en tendens att prioritera bort:

Intervallpass i löpningen. Jag vet att det är bra och bla bla bla, men jag vill ju liksom bara springa?

Jag står inte ut med:

Långpass på löpband. Jag blir en obstinat tonåring som får bita mig i tungan för att inte börja vråla åt löpbandet att jag bestämmer själv och DU KAN INTE TVINGA MIG!! Jag är VUXEN och stänger av dig NÄR JAG VILL!!!

Skulle jag bara få träna en sak i resten av mitt liv så skulle det vara:

Förstår att detta kommer som en total överraskning: löpning. 

Det allra tråkigaste med att träna är att:

Duscha. 

Kommande vecka lovar jag mig själv att:
Gå och hämta ut träningskortet som jag precis har köpt. Och så hoppas jag på att hinna med att köra något spinningpass, för det var nog typ två och ett halvt år sen sist. Men det är ingen idé att liva nåt, rätt vad det är tittar magsjukan in på besök. Ni vet.  

 

Då när jag hade gymmat. Var för feg för att fota därinne.  

||||| Like It 2 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *