Om bloggen

Hallå ja! Och välkommen till Move it mama, som väl kanske bäst kan beskrivas som den roligaste träningsbloggen EVAH! Här skriver fyra småbarnsmammor om livet med träningen och ibland om livet utan träning – för det är ju inte så himla lätt att få till den alla gånger. Vi slåss ständigt mot småbarnssjukdomar, chipssug och sömnbrist, men plötsligt en dag händer det. Då står vi där i spåret och undrar hur fan vi kom dit egentligen!

Personerna bakom bloggen är:

Katta – radhusägande, bokpoddande trebarnsmor som bor med en slaktare i en närförort till Stockholm. Katta swingar kettlebells högre än kungen och marklyfter som ett proffs. Hennes andra blogg hittar du här!

Mirijam – tvåbarnsmor som bor i skånsk storstad med två hundar och en motorcykelbyggande sjuksköterska. Mirijam är snabbare än en vessla och springer tio kilometers-lopp oftare än en annan tar en söndagspromenad. Hennes andra blogg hittar du här!

Märta – förortsmorsa som bor med tre ungar och en hårdrockande norrlänning i ett gult radhus. Märta är starkare än hulken och springer minst lika snabbt och långt som Mirijam. Märta har ingen annan blogg, men det gör inget för hon skriver ju redan här.

Sofia – tvåbarnsmor som bor på 54 kvm hyresrätt tillsammans med dödsmetallande sambo i en pendeltågsförort till Stockholm. Sofia bokpoddar med Katta och boxar hårdare än Tyson, men lät bli att tatuera in en tribal i ansiktet. Sofias andra blogg hittar du här!

Ja ungefär så. Alla är tatuerade och alla gillar öl. Mer än så behöver du inte veta för att älska oss!

Puss och kram från Move it Mamas

moveitmamalogga

 

3 Comments

  1. Det tog några inlägg innan jag fattade att ni är flera som bloggar. Du såg så olika ut på bilderna 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *