Billigare laga telefon än att köpa en ny

Om man ska tänka ekonomiskt, så är det ju som så att om man har en telefon, som går sönder, då är det bättre att laga iPhone Umeå, eller laga iPhone Eskilstuna. Det går att laga sin mobil i Umeå, även om man inte bor där. Det finns ett företag, som man skickar sin telefon till. Det gör att mobilen kan lagas i Eskilstuna även om du bor i Skåne! Fördelen med att laga sin telefon är att det allt som oftast är billigaste alternativet. Det som brukar gå sönder på en iPhone, det är skärmen. Då är det rätt onödigt att köpa en helt ny, för flera tusen, i alla fall om man ska ha koll på sin ekonomi. För det är ju så, nya telefoner, de är inte billiga!

Om man ändå vill ha ny telefon

Om man vill ha en ny telefon och inte laga den, så är det när man kan förnya abonnemang som det är bästa sättet att göra det på, utan att det ska bli för dyrt. Många operatörer erbjuder just att man får en telefon om man tecknar ett abonnemang, så väl som när man förlänger det man har. Så ska du ändå förlänga det, så kan det vara ett bra alternativ. Är detta inte fallet, ja då är det bra mycket bättre att satsa på att laga iphone Umeå eller att laga iPhone Eskilstuna, vilket av dem som nu passar bäst. 

13 jul 2018

MOVE IT MAMA

Hur får man alla pusselbitar att passa i det här stora livspusslet som vi lever? Hur hinner man med allt man vill hinna med för att känna sig komplett som människa? Som kvinna? Som mamma? Har man den "klassiska" livsstilen med jobb, familj och socialt liv så går man snart nog på knäna. Tänk om man då också faktiskt vill hinna ta hand om sig själv, både kropp och psyke... det går ju inte!

Anpassa bitarna

Eller? Kanske måste man bara tänka om? Anpassa? För även om man lever liven efter den klassiska modellen med heltidsjobb, familj och sociala behov, så är varje idivid unik med sina alldeles egna förutsättningar och behov. Det går alltid att lägga pusslet, men man måste alltid specialanpassa bitarna - det är det som är tricket.

I den här bloggen diskuterar vi träning, hälsa, vardag och livspussel. Det är en blogg för kvinnor mitt i livet!