Nämen tja!

Kommer ni ens ihåg mig? Kan bara meddela att livet är uppochner och jag hinner inte träna/tänka/andas just nu. Så då börjar ju ryggen förstås protestera. Så då gav jag mig ju ut på en skitkort löprunda fast jag inte hann. Så då fick jag ju ont i knät. Men jag tänker att jag hellre offrar ett knä än en rygg va? Visst tänker jag rätt? Men för att se det från den ljusa sidan så tror jag att jag kanske får lite rätsida på tillvaron igen efter nyår. Eller så blir det ännu kaosigare. Men vi skulle ju tänka positivt. 

Taco hej!

||||| Like It 4 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *