Jag har hittat en rutin!

Låt mig upprepa rubriken: jag har hittat en rutin! Det är nästan så att jag inte kan tro att det är sant, så länge sedan var det som det hände något återkommande i mitt liv som inte innebär hantering av en mycket liten persons kroppsvätskor. Herregud så välkommet det känns. 

Min nya rutin är tisdagsträning. Det råkade visa sig att mitt Sats har ett pass på förmiddagen då. För mammor! Med bebisar! Alltså bebisarna är med under passet. Strong mama heter det och det fokuserar på att stärka mammakroppen efter graviditeten. Min post-gravida kropp har ju stagnerat och börjat gå bakåt i utvecklingen på sistone, så jag kan inte annat än att säga HURRA för detta tillfälle och samtidigt boka upp resten av årets tisdagar. Ja sedan hoppas jag ju att jag får in något pass mer än det per vecka, men det får bli en senare schemabrottning. 

Som ni ser är Karl själv helt tagen av glädje inför vår nya, gemensamma aktivitet:

||||| Like It 2 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *