Nu är det gjort

Jaha. Nehej. Choklad och böcker är vad jag har ägnat alla lediga timmar åt på senaste. Väldigt god choklad och väldigt bra böcker i och för sig, men min rygg verkar inte uppskatta livets riktiga nöjen på samma sätt som jag. Så jag får väl försöka masa igång med träningen igen. Och jag får göra det på ett gym. Med klasser. Som jag bokar in. Det är bara att inse att vårt hem numera är för litet och överbefolkat för att jag ska få ro att träna här.

Vi har i och för sig en pytteliten yta i vardagsrummet som är fri från möbler. Men den innehåller oftast barn och när barnen inte är där, är tvätten det istället eller så är jag helt enkelt bara för trött eller upptagen med något annat för att utnyttja utrymmet. När jag påpekade det för någon, fnös denna någon och ba “men gör armhävningar mot väggarna då” på ett sätt som om jag just blev ditsatt. HA. Försök inte smita från träningen va! Men saken är, att vi inte har en enda vägg jag kan göra armhävningar mot, så HA på dig tillbaka. Jag fattar att det är JÄTTESVÅRT att ta in att människor med barn bor litet, men somliga av oss gör det, så är det bara. Dessutom skäms jag inte ens över att jag smiter från träning nu. Jag är SÅ opeppad. Var så god för inspirerande inlägg!

IMG_8444.PNG

Inspirationsbild från mina aktivare dagar.

Men så var det ryggen då. Den hatar visst att jag inte motionerar. Så nu har jag då äntligen gjort det. Jag har köpt mitt kort på SATS. Medelst sparpengar och friskvårdsbidrag. På måndag kan jag hämta ut det. Jag som försöker bolla ihop poddar och bloggar och stickning och böcker och jobb och umgänge och familj och gudarna vet allt man ska hinna med här i livet, ska försöka trycka in träningen i schemat igen. Osäker på vad jag kommer trycka bort, men det där brukar ju lösa sig när man väl är igång! Haj fajv!

||||| Like It 4 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *