Alla dessa val!

Jomen som ni kanske märkt så har jag ganska bra flyt på löpträningen nu så det betyder ju förstås att jag lyfter noll tunga saker (ja, utom barnen och boktravar förstås). Jag vill ju både springa och lyfta grejer. Och nä, man kanske inte hinner allt men jag vill ju. 

Det här blev liksom extra aktuellt att tänka på nu när mitt gymkort går ut. Funderar på om det är värt att köpa ett år till. Jag har ju ganska bra friskvårdsbidrag från jobbet som jag förstås ska använda, men på gymmet? Kommer jag att gå dit? Kommer jag bara att löpträna och hemmaträna i vinter? Vill jag lägga pengarna på något annat? Vill jag börja gymma massa och som ett brev på posten (det använder man inte på det här sättet alls va?) komma av mig i löpningen?

Ni hör ju. Ambivalens var ordet. Suck. 

||||| Like It 0 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *