Se mig vältra i självömkan

img_20160802_222821Buhu

Nej men vad tusan hörrni, det är inte mycket drag från mitt håll här inne just nu va. Jag som varit så himla flitig tidigare. Eller i alla fall halvflitig. Och gissa vad!

NEJ JAG ÄR INTE GRAVID. Är ni tokiga eller? Gud. Jag har inte sovit ordentligt på fem år, fan heller att jag skulle vilja ha en fyra. Sorgligt nog så är det fortfarande så, att jag väcks i alla fall 3 till 4 gånger per natt, PER NATT, av ett av våra barn som fortfarande sover jäkla oroligt när man börjar tänka på saken. För det mesta låter jag bli att tänka på saken. Det blir liksom mer uthärdligt att bara låta nätterna flyta på i sin sömnrubbade härlighet om jag inte tänker för mycket på det. Ibland ser jag mig själv i spegeln och ba: WHOA KATTIS VAD SLITEN DU SER UT! ÅLDERN BÖRJAR VERKLIGEN TA UT SIN RÄTT. Jag tror egentligen att det är mer sömnbristen som börjar ta ut sin rätt. Men whatever liksom, huden skulle väl ändå tappat sin elasticitet förr eller senare.

Det jag ville att ni skulle gissa er fram till var detta rätt uppenbara: jag bloggar väldigt lite om träning, eftersom jag senaste tiden tränat väldigt lite. Jag som ba: ja jävlar, när jag fyller fyrtio i december då ska jag banne mig vara i toppform, TOPPFORM I TELL YA! Sedan slutade jag tydligen träna. Det har känts motigt att gå till gymmet, att plocka upp mina kettlebells, till och med att boka in en humöruppryckade PT-tid. ALLT. KÄNNS. MOTIGT.

Och när jag inte tränar, vad händer då? Jag blir sur. Jag blir sjuk (missade Tjurruset och är sjuk NU IGEN, en vecka senare) (eller fortfarande kanske det heter då). Och jag får tydligen ont i ryggen också. Allt är rövarnas röv, helt enkelt. Precis som det brukar vara med jämna mellanrum när det gäller min relation till träning. Det värsta är ju att ingen annan kan rätta till det åt mig. Jag måste liksom SJÄLV ta tag i det, ta mig i kragen och ba: SKÄRP DIG FÖR FAN. Men så jävla jobbigt det är att ta sig själv i kragen ändå? VARFÖR är det så jobbigt.

Och jag har inte ens pms. Eller mens. Är faktiskt nyligen färdigmensad för denna cykel. SÅ VAD ÄR DÅ ENS MITT PROBLEM.

Suck.

||||| Like It 5 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

One Comment

  1. Alltså… Lider med dig!
    Och det där alltså, det blir en så himla ond cirkel, om man inte tränar så mår man dåligt och blir trött men när man är trött och mår dåligt orkar man ju inte träna!
    Hoppas det vänder för dig snart <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *