Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

3 Comments

  1. I hear ya´…. 😮
    Jag bad statoilmackens personal byta både halvljuslampa fram och baklampa åt mig. Det tog en stund. Glad att jag inte försökte själv…!! Däremot fyller jag mer än gärna på spolarvätska och olja själv. 😀

  2. Alltså pulshöjande aktiviteter är ju bra. Men Oh my! göra komplicerade saker och samtidigt ha koll på banen och deras “hyss” på allmän plats. Det är fan närmare en ångestnäradödendupplevelse än mycket annat.

    Misstänker att det gick bra trots omständigheterna…

  3. Respekt till den som byter lampor påbilen med kids i närheten! Sånt har jag alltid lämnat med varm hand till den i familjen som gillar bilar mer än jag. Däremot har jag testar pulshöjaren att hänga på släpet bak på bilen och köra till återvinningens trånga lilla ställe där man dumpar trädgårdsavfall. En kväll i november. Med ösregn. Och två små barn i baksätet. Pattsvett var ordet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *