Bara ett tips liksom

guldhjartat-med-nominering

Jag vill gärna tro att det är som ni så ofta skriver i era kommentarer, att vår blogg spelar roll. Att den visar en annan sida av träning än den vi är vana att se i sociala medier. Att det är viktigt att träningspeppen får blandas med en dos av vardagsrealism. Att det jobbiga får ta plats samtidigt som att träningen kan vara så förbaskat kul.

Ja. Ni har gissat rätt – detta är ett inlägg där jag helt skamlöst tipsar om att det just nu går att nominera Årets Social Media Influencer till Guldhjärtat, för banne mig – nog vore det kul att bli nominerad!

Jag har redan hunnit nominera ett par coacher som jag är galet förtjust i. Och jag vet vilka jag ska nominera till både Årets Social Media Influencer och till Årets förebild. Åh, det finns ju så många bra personer ändå va, som borde vinna Guldhjärtat!

Senast den 2 oktober ska nomineringarna vara inne.

||||| Like It 3 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *