Sommaren, är du slut nu?

Det är ju verkligen fortfarande skitvarmt ute, vilket är ett klart plus för min cykling till jobbet. Kommer nog inte vara lika pepp på det i ruskregn och kallväder. Men kvällarna har ju blivit så jäkla korta! Det är mörkt redan när barnen går och lägger sig, så de varma löprundorna i kvällssol är nog faktiskt ett minne blott nu fram till nästa år. Det går ju såklart att springa även i mörker och jag har ju en reflexväst så jag syns ordentligt, jag har faktiskt till och med armband som blinkar och lyser (jag är ett springande disco). 

Något som jag funderat på många gånger är att köpa pannlampa, men jag vet bara inte om det är värt det? Jag kan välja att bara springa upplysta vägar, och över stock och sten ger jag mig inte ut ens med pannlampa, men variationen blir ju helt klart mindre = tråkigare. Är det någon som har pannlampa och tycker det är värt det? Sitter de bra? Någon som skaffat men inte tyckt det var värt?

Halv åtta. Om fem minuter kolsvart. Reflexväst på. 

||||| Like It 0 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

2 Comments

  1. Jag springer en del med pannlampa och har också testat en del olika. Det är stor skillnad att ha en lampa med fräsigt ljus och en med mycket lumen (eller vad det nu heter) . Om du kan testa hur lampan sitter innan köp är det smart att prova att hoppa runt med den på. Det gjorde inte jag med min första, den tappade jag i marken under första passet… Märket Silva har jag trivts bra med.

    • Var/när använder du den mest? Blir det så att du använder den även mer för att du har den eller bara när den verkligen behövs? Tack för tips!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *