Provar på nya saker och så. 

Jomen jag kanske har berättat om min träningskarriär? Att den startade i vuxen ålder? I skolan så var min flitigaste sport skolkning från idrotten. Men idag vetni, idag har jag HOPPAT LÄNGDHOPP. Det ni. Hur det gick? Fortfarande sämst i klassen. Fast nu är jag både sämst och dubbelt så gammal som de andra. 

Men det var i alla fall ingen som skrattade. 

||||| Like It 5 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

2 Comments

    • Mina elever tyckte att jag också skulle hoppa, och då är det liksom svårt att säga nej. De uppmanas ju alltid att försöka även om de inte känner sig bra på grejer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *