Träningsveckan som gått

20160825_185243-01.jpeg

Men alltså hörrni, jag har banne mig hållt mig till planeringen i en hel vecka. Tror det är någon form av rekord. Förutom i tisdags när jag skulle ta mig en lunchrodd och kom till jobbet utan gympadojjorna, trots att jag tog med mig dem hemifrån. Hade dock inte tappat bort dem, utan de stod hemma i hallen där jag tydligen hade ställt av dem när jag fick kuta hem för att hämta mobilen efter förislämningen. Men ja, då tränade jag med Jillian på kvällen istället, och med tanke på vilken plåga det var så matchade det nog lunchrodden jag hade planerat.

I torsdags premiärade vi ju uteträningen i Vitan och det var awesome. Mycket awesome eftersom Sofia är med den här omgången, och för att det är en skittrevlig grupp även denna gång, och för att det alltid är kul att träna med Elin. Och så drack ju jag och Sofia öl och åt veganburgare efteråt, och det gjorde ju inte saken sämre.

img_20160825_214709.jpg

På fredagen tränade jag styrka – passade på redan på morgonen innan träningsvärken från torsdagen skulle slå till, vilket ledde till att det var ganska stumt och tungt i benen igår när jag gick på grönan. Som tur var kändes armarna pigga, för jag menar, det var ju slitigt att bära hem alla vinster:

img_20160827_171825.jpg

Idag har jag tänkt att jag ska köra lite rörlighet. Om jag orkar. Rörlighet är ju rätt trist ändå, vilket antagligen betyder att jag behöver orka med det. Vi får väl se. Ska grunda med lite choklad först bara.

 

||||| Like It 3 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *