Djungeltajts

Eftersom jag fortfarande hostar som en storrökare så kan jag inte träna, men så finns ju regeln att man får shoppa träningskläder istället som tur är (för visst har ni också hört talas om den regeln?). Så jag slog till på ett par skitsnygga men alldeles för dyra tajts från märket Stronger. Så varsågod, skamlöst poserande och uppmuntrande av köphets:

||||| Like It 6 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *