Bortglömda skor och en dust med Jillian

1472056410896.jpg

Så, jag gjorde ju ett träningsschema för två veckor sedan, som jag sedan failade med på en gång eftersom jag slickade mina mentala spår efter Midnattsloppet i en vecka. Sådan himla tur då, att det går att ba: HA! DELETE! och göra om det. Så det har jag gjort nu. Och på andra dagen glömde jag skorna hemma. Men, då kom jag på att ja ja, jag tränar hemma på kvällen (detta var alltså igår). Sedan satt jag på tåget hem och funderade på vad tusan jag skulle träna där hemma. Jag hade ju egentligen tänkt mig ett roddpass på gymmet, och en roddmaskin har jag faktiskt inte hemma. Så ett tag tänkte jag att jag skulle springa, men så kom jag på att jag ju inte gör sånt nu för tiden (eller jo, kanske någon gång i veckan, intervaller enbart, för att inte dö på Tjurruset). Men så kom jag på det! JILLIAN.

Det var sjukt länge sedan jag tränade med Jillian, och eftersom jag tränat så pass regelbundet-ish sedan Jilliantiden tänkte jag att det nog skulle bli plättlätt. Så pass plättlätt att jag valde nivå 2.

He he he…

Jävlar i min lilla låda vad jobbigt det var. Vad jobbig hon är. Jävla Jillian. Men bra. Och jobbigt. Och roligare än att ro egentligen, så win på den skomissen.

Bilderna är från i måndags, då jag inte glömde skorna hemma. I måndags hade det väl i och för sig inte gjort så mycket om jag hade glömt dem hemma, eftersom jag gärna lyfter barfota eller i strumplästen. Men ja, ni vet,  riktigt så fungerar ju inte livet i praktiken.

Imorgon börjar jag uteträna med Elin! Yay!

img_20160822_090506.jpg

Och här har ni gårdagens pass – om ni glömde skorna idag och får lite feel så här på kvällskvisten.

||||| Like It 5 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

3 Comments

  1. Hatar Jillian. Försökte mig på nivå 1 häromveckan men kände mig sämst. “Hallå jag har ju tränat minst tre gånger i veckan ett år nu, varför klarar jag inte det här?” Det var det enda jag kunde tänka. Så, det blir nog aldrig Jillian och jag. Dock mycket imponerad av din prestation!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *