VINN startplats till Midnattsloppet i Malmö på lördag!

Wiii, snart är det dags! På lördag klockan 21:50 för min del närmare bestämt! Är du också sugen på en plats i valfri startfålla så lämna en kommentar på det här inlägget (eller på min egna blogg) senast klockan 12:00 på torsdag den 25:e så drar jag en vinnare då! 

Här är banan för den som är nyfiken:

Några tankar från min sida: Uppskattar att vi ska springa “fel håll” genom Västra Hamnen, alla Malmömilar och liknande har alltid gjorts på högervarv. Bra med två vätskestationer på rimliga platser, kul med massa skoj efter vägen, kul att start och mål är i centrum.

Övrigt: ÄLSKAR att starten är precis vid studion så jag kan kissa så tätt inpå startskottet som möjligt, och att det även finns toa vid både 3.5 km och 6.5 km där vattnet är, så då slipper jag noja över det. Fasen alltså, har fått en sådan jäkla hang up på toabesök vid lopp nu för tiden! Det är Båstadloppets fel!

Ser i alla fall sjukt mycket fram emot detta men undrar hur jag bäst lägger upp dagen när jag ska springa så sent. När jag var på Miriam Bryants spelning förra veckan stod jag och gäspade stort klockan 21:45 och insåg att vaffan, om tio dagar ska jag vara aspigg och aspepp på att kuta en mil vid den här tiden!?!

Vet ju av erfarenhet att jag alltid presterar bättre på lopp som går på eftermiddagen jämfört med förmiddagslopp men det här är ju liksom… Ja, mitt i natten. När äter man? Sover man middag? Hur mycket dricker man och när? Jättetacksam för alla tips!

Och som sagt:Är du också sugen på en plats i valfri startfålla så lämna en kommentar på det här inlägget (eller på min egna blogg) senast klockan 12:00 på torsdag den 25:e så drar jag en vinnare då! Heja! 

||||| Like It 1 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

3 Comments

  1. Jag vill springa! Vill springa extra mycket då jag för tillfället inte har råda med biljetten, och att det blir min första mil sedan min fot bröts för lite mer än ett år sen. Vore himla kul!

  2. Ja, det är svårt med tiden på dagen. Jag har sprungit två år tidigare och då ätit normalt, första årets uppladdning med smågodis var inte lika kul efter loppet dock. Så smågodis rekommenderar jag inte.. I år testar vi kräftskiva med grannarna som uppladdning.

    Men jag ska bara bli av med det stela och krampiga i höger ben och höft först, samt bli av med körkylningskänslan som kommit på oväntat besök.

    Inför loppet laddar jag med Tena (tjoho träningsinkontinens) lite vatten och salta nötter. Jordnötter och vatten till resan hem har jag i ryggan jag får lämna in.

    60-65 minuter here I Come… Fast 70 mer troligt i år…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *